vbaeva-2

Ген. Попов: Гласувайте за ясна перспектива на България

В сложната обстановка в региона България е остров на стабилността . Това е заслуга на кабинета на ГЕРБ, който стабилизира икономически и политически държавата. Стабилността означава спокойствие и ясна перспектива за всички нас и нашите семейства.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов пред структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в Сопот, на която присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Минко Кафтански и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков. Генерал Попов призова хората преди да дадат гласа си на 26-ти март, да направят разлика между думи и дела.

„Вярвам в силата, инстинкта за самосъхранение и толерантността на жените! Вярвам, че на 26-ти март те ще направят разумен избор за по-доброто бъдеще на нашите деца". Това каза пред структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в Сопот кандидатът на за народен представител Евелина Апостолова.

„В Сопот знаем БСП какви чудеса обещаваше и как нищо от тях не се случи", заяви пред дамите и общинският ръководител на ГЕРБ Сопот и председател на ОбС в града Марияна Кацарова.

„Като военен цял живот съм водил битки и знам как да побеждавам. Знам, че ГЕРБ е отборът на победителите", категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ- Пловдив област ген. Константин Попов.


Последно променена в Петък, 24 Март 2017 19:24
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Оригиналът
+2 #1 Оригиналът 18-03-2017 20:33
„Като военен цял живот съм водил битки и знам как да побеждавам. " - и кого ще побеждаваш? Своя народ ли? или враговете на България?
Quote
ха
+2 #2 ха 19-03-2017 16:49
Много гербери в тоя Сопот, ле ле мале също кат на президентските. .....
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017