17Януари2019

vbaeva-2

Изключват зам.-кмета на Сопот от БСП, бил психично здрав

Сряда, 04 Април 2018 14:13 | | Печат | Е-мейл | 14

Георги Гергов, областен председател на БСП Георги Гергов, областен председател на БСП

Областната организация изключва от БСП зам.-кметът на Сопот Николай Новаков.

Решението е на Контролната комисия на левицата от 2-ри април, а причината е уронване на престижа на партията.

Социалистите са свалили политическото си доверие от Новаков и са определили поведението му като неприемливо.

Вчера от ГЕРБ поискаха информация от вътрешния министър дали зам.-кметът на Сопот Николай Новаков има десетки криминални регистрации, а миналата седмица от упрлавляващата партия дадоха на прокурор кмета на Сопот Деян Дойнов.

„От няколко месеца разкриваме това, което нарекохме „социалистически феодализъм в българските общини“. А това, което ще кажем днес като продължение, има не скандален, а антискандален характер. Разбрахме, че административния произвол в управляваната от БСП Община Сопот от кмета Дойнов и неговия заместник-кмет Новаков достига зеещи висини. Защо използвам тази силна дума? Данъчната оценка, която са измислили в общината върху тези земи, е 5634 лв. на декар – това е данъчна оценка на лозови масиви, която е 14 пъти и половина по-висока от цената на земеделската земя в района. Логичният въпрос е защо правят това нещо в Община Сопот. Нашият отговор е, че най-вероятно те искат да създадат фиктивна видимост за приходи в общината на документална база, за да могат да получават отново и отново заеми“, каза бившият депутат Антон Тодоров.

Той припомни за милионите задължения на Община Сопот.

„Надяваме се главният прокурор да разпореди проверка на финансовата инспекция по нашия сигнал. Това, което ми се иска да кажа, че и налагането на такса смет върху лозови масиви е абсурдно, това гранични с нездравия разум.

И понеже стигнахме до това, което наричаме „здрав разум“, искам да покажа документ от зам.-кмета Николай Новаков, който по разпореждане на кмета си е извадил освидетелстване дали е психично здрав и в него пише: „Във връзка с Ваша заповед посетих център за психично здраве в Пловдив и с огромно облекчение, експлицитна радост и гордост Ви уведомявам, че съм психично здрав, въпреки екстрасенските си заложби“. Това го пише действащ зам.-кмет, дясна ръка на кмета от БСП в Сопот.

 

И тук задаваме въпроси, които кореспондират с този документ – зам.-кметът Новаков има ли множество криминални регистрации и не е ли вярно, че той има криминални регистрации за множество измами, хулиганство,  подкуп на данъчни служители, кражби, съпротива на органи на властта? Ще поискаме народните представители от ГЕРБ да отправят допитване до вътрешния министър дали зам.-кметът на Община Сопот, управлявана от БСП, има десетки криминални регистрации, потвърждава ли се онова, което от една година твърдим, че БСП се превръща във форма за вкарване на криминални лица във властта. Имаме в Парламента хора, които творят закони, а са разследвани по много сериозни обвинения за купуване на гласове. В техните кметски екипи има хора, които имат криминални регистрации“, коментира Тодоров.

Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Мунчо
+5 #1 Мунчо 04-04-2018 15:53
Изключват зам.-кмета на Сопот от БСП, не бил психично здрав
И ся кво, да плачем или да ревем
Quote
4330
+5 #2 4330 04-04-2018 20:37
Н.Н.- "новият начин" на управление в Сопот е "НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ОБРАТНОТО".Брав о на другарЕте от бесепето, че проумяха. Къде сте общински чиновници/ Нено Виришапков, Пенка Терзиева и др./ , що не ЛАЙКВАТЕ казаното от гуруто кмазимодо ?Или вече сте готови да целувате други з....и?
Quote
стан.стоен.
+4 #3 стан.стоен. 06-04-2018 19:33
Кво го чака Николайчо Новаков кат се върне от чужбина тоя на снимката ...
Quote
4330
+4 #4 4330 07-04-2018 18:26
Кво го чака Николайчо Новаков кат се върне от чужбина тоя на снимката .по всяка вероятност ще си бара ...дядовия
Quote
стан.стоен.
+4 #5 стан.стоен. 12-04-2018 22:03
Тази вечер от БСП "изхвърча" и Дойнов !Ай честито! Сега двамцата сКвазимодо трябва да "изхвърчат" и от Сопот!
Quote
стан.стоен.
+2 #6 стан.стоен. 12-04-2018 22:03
Тази вечер от БСП "изхвърча" и Дойнов !Ай честито! Сега двамцата сКвазимодо трябва да "изхвърчат" и от Сопот!
Quote
стан.стоен.
+2 #7 стан.стоен. 12-04-2018 22:03
Тази вечер от БСП "изхвърча" и Дойнов !Ай честито! Сега двамцата сКвазимодо трябва да "изхвърчат" и от Сопот!
Quote
Дончо димитров
+4 #8 Дончо димитров 13-04-2018 09:05
Чакалите започнаха да се самоизяждат.Учу дващо дълго продължи "другаруването" на недораслото бандитче Новаков и червеното балонче Дойнов, бавно и полека нещата си идват на место.Ай,честит о да ви е другари и другарки.
Quote
цвятко
+1 #9 цвятко 13-04-2018 21:04
Др. Дойнов, не уволнявайте Станислав Стоенчев щото няма кой да го вземе на работа.
Quote
Мунчо
+1 #10 Мунчо 13-04-2018 21:34
Др. Дойнов, не уволнявайте Станислав Стоенчев щото няма кой да го вземе на работа, ами фани та избабани тапира Новаков в мордата или трябва да делите кинти или килия в някое учреждение на системата ол инклузив.
Quote
лили
+2 #11 лили 14-04-2018 15:41
Ми многУ болно нашто момче Диянчо. Чак не моЙ да гълчи и бяга от ДжурналиститИ. Той и Николайчо Лебарчето вече не ще да сЪ изказва по медиЙте.
Quote
4300
-1 #12 4300 15-04-2018 15:05
Изключват зам.-кмета на Сопот от БСП. Ще вземат зам-кмета на Карлово от СДС, понеже е баш сопотненец
Quote
Баш Сопотненец
-1 #13 Баш Сопотненец 16-04-2018 13:40
След като изключихме кмета на Сопот Николай Дойнов, барабар с Деян Новаков, да хванем и да си вземем Емил Кабаиванов, понеже утре го изключват от СДС и да си го приберем при нас - нашо момче, ще вземем и Антончо за зам-кмет и е сопотненец и работата е готова.

Ще цъфнем и вържем както винаги отвсякъде.
Quote
Кадията
+1 #14 Кадията 24-04-2018 10:10
Пловдивският Районен съд ще заседава днес по делото срещу кмета на Община Карлово Емил Кабаиванов.

Той е обвинен, че в периода 24 април 2013 г. - април 2014 г., умишлено не е положил достатъчно грижи по силата на договор между МОСВ и общината за доизграждане и модернизация на канализационна мрежа в града.

В качеството си на кмет на Карлово Кабаиванов е присвоил близо 27 000 лева. Парите са получени по сключен между МОСВ и Община Карлово договор за безвъзмездна финансова помощ, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на ЕО.

Те са били връчени на кмета и поверени да ги пази и управлява.

Припомням, че след като съдиите в Карлово си дадоха отвод по делото, то беше прехвърлено в Пловдив. В града под тепетата делото стартира през есента на миналата година, а магистратите то засекретиха.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017