Печат на тази страница

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели европейските избори

Неделя, 14 Април 2019 11:10 | | | 5

ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически агенции в момента дават малка преднина на БСП – може само да мотивира структурите ни да работят още по-активно. ГЕРБ подкрепя водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер и вярваме, че той може да ни помогне в осъществяването на целите ни. Това заяви пред журналисти в Пловдив Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ похвали областния координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година успя да даде нужния импулс в работата на структурите, като през това време дори се изградиха нови младежки организации на ГЕРБ. „Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се справя отлично и това личи от усвоените по европейски програми 10 млн. лв. Община Стамболийски се развива бързо и това само доказва колко важна е европейската солидарност и стабилността в държавата“, уточни Цветанов.

„Няма как все още да говорим за конкретни кандидати за кметове за местните избори през есента. На номинационните събрания, които стартират юни, ще бъде отчетен и приносът на всеки един потенциален кандидат за кмет или общински съветник по време на предизборната кампания за евровота“, подчерта Цветан Цветанов. Той коментира, че ГЕРБ има предимство пред политическите си опоненти в борбата за кметския пост в Пловдив, защото при управлението на партията и Иван Тотев градът се развива, все повече се превръща в привлекателно място за туризъм и бизнес и съвсем заслужено получи домакинството на инициативата „Европейска столица на културата“.

Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Избирател
+2 #1 Избирател 14-04-2019 14:26
Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели европейските избори и всички, които гласуват за ГЕРБ ще получат по един апартамент.
Quote
.
+3 #2 . 14-04-2019 14:48
Безсрамник!
Quote
Избирател
-1 #3 Избирател 14-04-2019 15:19
Цветанов не е безсрамник, а един убеден и истински демократ. Досега не е губил избори, но винаги има първи път. Мисля, че ГЕРБ спечели и президентските избори преди време, така че и сега ги очаква сигурна победа.
Quote
.
+3 #4 . 14-04-2019 16:35
От такива "демократи" не откъсваме от последното място по корупция и бедност и то не само в Европа.
Quote
Избирател
+2 #5 Избирател 14-04-2019 17:00
Надявам се, че предстоящите избори и резултатите от тях да бъдат един положителен индикатор за промяна в общественополич еския и икономически живот в държавата. И дано ако наистина настъпят промени те да бъдат положителни. Така, както е в момента нещата не нещо не вървят.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.