22Септември2018

vbaeva-2

Каракачанов продава имоти в Баня и Родопи

Четвъртък, 13 Септември 2018 14:41 | | Печат | Е-мейл | 7

Министерският съвет прие Решение за обявяване на имоти - публична държавна собственост, за имоти - частна държавна собственост, с предоставени права за управление на Министерство на отбраната.

За Министерството и Българската армия отпада необходимостта от ползването на имотите - публична държавна собственост, а като имоти - частна държавна собственост, с тях могат да се извършват разпоредителни действия - продажба чрез търг, съгласно Закона за държавна собственост.

Обектите със сменен статут представляват: четири поземлени имота, като два от тях са на територията на Пловдив Област.

Единият е в землището на с. Ягодово, община Родопи, с площ 115 165 кв. м, застроен с 46 сгради; а другият - три сгради, намиращи се в землището на гр. Баня, община Карлово, с обща застроена площ 62 кв. м.

Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

бай Хой
+4 #1 бай Хой 13-09-2018 16:12
Познайте кой ще ги лапне тези имоти - Каракачанов продава имоти в Баня - три сгради, намиращи се в землището на гр. Баня, община Карлово, с обща застроена площ 62 кв. м.
Жокери: с проскубана брада старозагорски плондер, общински градоначалник в Карлово, живее в Пловдив, наричан под сурдинка Каба Ефенди!
Quote
Запознат
+4 #2 Запознат 13-09-2018 16:54
Този мошеник Кабанезнамкойси подаpи на Ковачки всички общински имоти на Баня.
Хоpа опомнете се и не забpавяйте - този тип пак иска КМЕТ да става !!!!
Quote
Кабаефенди
+5 #3 Кабаефенди 13-09-2018 21:28
Кабаефенди не е голям боклук, няма да настани бежанци в града, няма да им даде адресни регистрации и няма да гласуват за него заедно с циганите. Какво му пука на ефенди тои не живее в Карлово , какво му пука на ефенди тои вече не изкупи и не окраде де квот мои . Хора подменят ни с цигани и бежанци ! Кабаефенди е героят на новото време пфууу. Даже и заигравките с джамийте не бяха предварително обмислени и не бяха инсценирани. Поздрави от мен -Български син. До скоро и няма да те потърся ефенфи .
Quote
Баба Илийца
+2 #4 Баба Илийца 14-09-2018 07:08
Кабаефенди не е голям боклук, няма да настани бежанци в града, няма да им даде адресни регистрации и няма да гласуват за него заедно с циганите. Какво му пука на ефенди тои не живее в Карлово , какво му пука на ефенди тои вече не изкупи и не окраде де квот мои . Хора подменят ни с цигани и бежанци ! Кабаефенди е героят на новото време пфууу. Даже и заигравките с джамийте не бяха предварително обмислени и не бяха инсценирани. Поздрави от мен -Български син. До скоро и няма да те потърся ефенфи.
Аферим бабо машшалах!
Quote
Чумадур Нетоф
+2 #5 Чумадур Нетоф 15-09-2018 14:28
Голяма работа де...Кабаефенди не е голям боклук, няма да настани бежанци в града, няма да им даде адресни регистрации и няма да гласуват за него заедно с циганите. Какво му пука на ефенди тои не живее в Карлово , какво му пука на ефенди тои вече не изкупи и не окраде де квот мои . Хора подменят ни с цигани и бежанци ! Кабаефенди е героят на новото време пфууу. Даже и заигравките с джамийте не бяха предварително обмислени и не бяха инсценирани. Поздрави от мен -Български син. До скоро и няма да те потърся ефенфи .
И аз едно време оправях боклука, от софийския дето го докара Кабаефенди и до този който сего го продаваме на балъците !
Quote
Общински трол
0 #6 Общински трол 21-09-2018 07:26
Този мошеник Кабанезнамкойси подаpи на Ковачки всички общински имоти на Баня.
Хоpа опомнете се и не забpавяйте - този тип пак иска КМЕТ да става !!!!
Quote
Общински трол
0 #7 Общински трол 22-09-2018 07:54
Кабаефенди не е голям боклук, няма да настани бежанци в града, няма да им даде адресни регистрации и няма да гласуват за него заедно с циганите. Какво му пука на ефенди тои не живее в Карлово , какво му пука на ефенди тои вече не изкупи и не окраде де квот мои. Хора подменят ни с цигани и бежанци ! Кабаефенди е героят на новото време . Даже и заигравките с джамийте не бяха предварително обмислени и не бяха инсценирани. Поздрави от мен -Български син. До скоро и няма да те потърся ефенфи
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017