05Декември2019

Закопчаха Гангстера от Баня, отвлякъл 14-годишна

Неделя, 06 Януари 2019 16:19 | | Печат | Е-мейл | 3

Криминалисти от РУП Хисаря са задържали след 15-часово мащабно издирване 20-годишният Иван Тодоров-Гангстера от Баня, съобщи БЛИЦ. Младият мъж е криминално проявен и осъждан за кражби и други престъпления.

Гангстера е обвинен в отвличане на 14-годишно дете с инициали И.Х. от хисарското село Михилци, грабеж на мобилният му телефон и кражба от къща в село Бегово.

Той пристигнал от близкия град Баня пеша в Михилци.

Подлъгал момчето да му покаже пътя за Баня. След това го наритал, ударил му няколко шамара, принудил го да вървят пеша до село Бегово, защото искал заедно да крадат, така казал на момчето. Там детето, което било много изплашено, му посочило къщата на негови роднини.

Престъпникът свалил връзката от якето на жертвата си, вързал го за вратата и започнал да краде. После избягал, а прибралите се роднини отвързали детето и се обадили на близките му, които го прибрали. В последствие жертвата се оплакала в полицията.

Иван Тодоров – Гангстера е от ромски произход, той е задържан за 24 часа в РУП Хисаря и приведен с постановление на прокурор от пловдивската районна прокуратура за 72 часа в следственият арест в Пловдив.

Последно променена в Неделя, 20 Януари 2019 14:17
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Запознат
0 #1 Запознат 07-01-2019 16:46
Трябва някой ден да закопчеят и лицето Петър Радев известен повече с прозвището Кабарадев заради близките му финансови отношения с лицето Емил Кабаиванов - все още кмет на община Карлово
Quote
Симеон
0 #2 Симеон 07-01-2019 16:53
След мене най-големият тандем от тарикати ще излязат Кабаиванов, който подари имотите на Баня на олигарха Ковачки и неговия бизнес партньор Петър Радев - известен в Баня най-вече като мошеник и автокрадец. Та както е рекъл народа - хвани единия - утрепи другия.
Quote
djini koli
+1 #3 djini koli 17-01-2019 16:48
Petar Radev xvanete
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019