15Октомври2019

ВМЗ празнува 80 години

Понеделник, 06 Юни 2016 15:41 | | Печат | Е-мейл | 0

Ръководството на “Вазовски машиностроителни заводи” ЕАД кани на тържества, организирани по повод 80-годишнината от създаване на предприятието. Събитието ще се проведе на 09 юни 2016 г. от 12:00 часа в гр. Сопот.

Събитието е от огромно значение за нас, защото продължавайки утвърдените дългогодишни традиции и богата история, навлизаме в нов, значим период от развитието на ВМЗ ЕАД.

Програма на събитието:

11:30 часа – посрещане на гостите пред входа на ВМЗ ЕАД, гр. Сопот, бул. Иван Вазов 1

12:00 – 12:20 часа – церемония по честване на 80-ата годишнина на ВМЗ и откриване на юбилейна скулптура пред обновената сграда на музея

12:20 – 12:50 часа – разглеждане на музейната експозиция, която представя историята на предприятието от създаването си до днес

12:50 – 13:05 часа – брифинг за медиите

Поради основната дейност на предприятието и въведените строг пропускателен режим и мерки за сигурност на територията на ВМЗ ЕАД, е необходимо предварително да потвърдите Вашето присъствие чрез изпращане на три имена, медия, телефон, e-mail за контакт и ЕГН до 12:00 часа на 07.06.2016 г.(вторник) на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

“Вазовски Машиностроителни заводи” ЕАД е най-голямото предприятие от военнопромишления комплекс в България. Благодарение на интелектуалния потенциал на научно-техническите кадри и на високата квалификация на изпълнителския персонал на фирмата през годините бяха усвоени редица специални и граждански изделия. “ВМЗ” EАД ще остане в историята като първото и единствено предприятие с най-високи държавни отличия. В предприятието е внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008 и на съюзната публикация на НАТО AQAP 2110.

 

На Спасов ден през 1936 г. е направена първата копка на Държавната военна фабрика. 80 години по-късно ВМЗ ЕАД отново има лидерска позиция в световната отбранителна индустрия. Предприятието ще остане в историята като първото и единствено предприятие с най-високи държавни отличия. 

Последно променена в Петък, 10 Юни 2016 11:54
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019