11Декември2018

vbaeva-2

Масирани строителни дейности в Карлово

Четвъртък, 12 Октомври 2017 13:12 | | Печат | Е-мейл | 0

Кметът д-р Емил Кабаиванов Кметът д-р Емил Кабаиванов

Община Карлово кани на 13.10.2017 г. /петък/ на встъпителна пресконференция и официална церемония "Първа копка" на обект Детска градина "СЛЪНЦЕ" от 10.00 часа в двора на градината и на официална церемония "Първа копка" на обект СУ "Васил Левски" от 11.30 часа в двора на училището.

В рамките на пресконференцията ще се огласи стартирането на проект "Мерки за повишаване качеството на средата на обучение в общински училища и детски градини в Карлово и филиали", финансиран от Оперативна програма "Региони в растеж 2014-2020 г."

Официалните церемонии "Първа копка" на обектите ДГ "СЛЪНЦЕ" и СУ "Васил Левски" в Карлово ще дадат старт на строително монтажните работи и на следните обекти: СУ "Васил Левски" – сграда, находяща се на ул. "Стремски полк" № 6; СУ "Васил Левски" – сграда, находяща се на ул. "Александър Стамболийски" № 18; ОУ "Св. св. Кирил и Методий"; СУ "Христо Проданов"; ОУ "Райно Попович"; ДГ "Първи юни"; ДГ "Гина Кунчева"; ДГ "Васил Левски", ДГ "Слънце", гр. Карлово и филиал в кв. Сушица; ДГ "Зорница"; ДГ "Ана Козинарова" в с. Розино.

Последно променена в Понеделник, 23 Октомври 2017 11:00
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017