17Декември2018

vbaeva-2

Участъкът от Карлово-Баня - готов до 10-ти декември

Четвъртък, 23 Ноември 2017 17:17 | | Печат | Е-мейл | 0

„Участъкът от Републикански път II– 64 Карлово-Баня ще бъде готов до 10-ти декември“ – каза кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов на изнесена пресконференция, на която присъстваха също областният управител на област Пловдив - Здравко Димитров и председателят на Агенция „Пътна инфраструктура“ - инж. Дончо Атанасов.

Д-р Кабаиванов поясни още, че предстои да започне и изграждането на третото кръгово кръстовище в град Карлово на изхода за град Сопот. Община Карлово е трябвало да отчужди и плати места, които са били частна и държавна собственост, както и горски фонд. Този факт е забавил изграждането на кръговото кръстовище до този момент. Сега предстои Агенция „Пътна инфраструктура“ да сключи договор с фирмата изпълнител, която вече е избрана и да започне осъществяването на проекта. Според кмета: „Предстоящото реализиране на кръговото кръстовище ще даде значително облекчение на транспортния трафик в района. Карловци го очакват, както очакват и завършването на участъка Карлово-Баня.“

Председателят на Агенция „Пътна инфраструктура“ - инж. Дончо Атанасов обясни, че няма никакви съмнения в качеството на работа на фирмата-изпълнител, която извършва ремонта на участъка Карлово-Баня и се надява при добри метеорологични условия той да бъде завършен и преди 10-ти декември. Инж. Дончо Атанасов добави още, че до две години Агенция „Пътна инфраструктура“ ще направи всичко възможно пътищата около Карлово да бъдат в прекрасно състояние.

Областният управител Здравко Димитров и инж. Атанасов отправят своя апел към всички шофьори, които ще ползват новия път, да карат със съобразена скорост, съгласно Закона за движение по пътищата.

 

 

 

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 12:01

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017