17Септември2019

Ромпетрол отваря нова бензиностанция в Асеновград

Вторник, 05 Декември 2017 16:48 | | Печат | Е-мейл | 0

Новият обект представя модерната гастро концепция “HEI

5ти декември 2017,Ромпетрол откри най-новата си бензиностанция в страната. Обектът в Асеновград е изцяло изпълнен по най-модерната концепция на марката с фокус върху качеството на ресторантската част –“HEI”.

„Ромпетрол България стартира през 2017 г. амбициозна програма за развитие, модернизация и разширяване на мрежата. Ние растем, за да даваме на повече клиенти възможността да ползват нашите високо- качествени горива и услуги. Концепцията „HEI“ носи добавена стойност на нашето предложение към клиентите – сега представяме много повече от качествено гориво.“ каза г-н Жанибек Нугертаев, Генерален мениджър на Ромпетрол България ЕАД.

Бензиностанциите Ромпетрол са известни с качественото гориво, което предлагат в цялата страна – марката горива на Ромпeтрол Efix е сред най-високо оценените на пазара. Сега се стремим да изведем изживяването на клиента на следващо ниво. „HEI“ е модерната концепция за ресторанти на бензиностанции Ромпетрол, която има за цел да задоволи нуждите от пазаруване и хранене. Нашите клиенти могат да грабнат вкусна пауза в новия ресторант „HEI“, независимо дали бързат или имат повече време за почивка.

Плановете на Ромпетрол за развитие през следващите години включват увеличаване на броя бензиностанции в ключови градове и локации, успоредно с пълното ребрандиране на мрежата. Почти 50% от обектите вече са външно ребрандирани, за да предложат по-добро преживяване и услуги на клиентите.

По повод откриването на най-новата бензиностанция Ромпетрол в Асеновград до края на декември 2017 г., всеки клиент, който зареди най-малко 25 литра бензин или дизел, може да се наслади на безплатно кафе и прясно изпечен кроасан, комплимент от Ромпетрол. Обектът се намира на бул. България №68. 

За Ромпетрол България ЕАД

Ромпетрол България е част от KMG International Group, един от най-големите брандове с произход Румъния, с място сред супербрандовете в Европа. С около 6 000 служители в 11 държави, KMG International е собственост на националната петролна и газова компания на Казахстан – KazMunayGas. В Румъния KMG International притежава една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския регион – Петромидия Наводари, с капацитет на рафиниране от 5 милиона суровина годишно. KMG International притежава и рафинерията Вега в Плоещ – производител на специални разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум, полимери.

Мрежата на Групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания чрез веригата Dyneff – партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%.

 

Ромпетрол България ЕАД има активна мрежа от 54 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, произведени в рафинерия Петромидия. Компанията се стреми към активно развитие през следващите години, включително разширяване на мрежата и постоянно подобряване на качеството на обслужване.  

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 16:58
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019