17Септември2019

Ученици с дарение за децата от Христо Даново

Възпитаници на СУ „Васил Левски“, СУ „Христо Проданов“ и ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Карлово се включиха в благотворителна кампания за даряване на дрехи и обувки на учениците на ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново.

Много деца се включиха в благотворителната инициатива, като донесоха в училищата си свои употребени, но добре запазени и почистени дрехи и обувки, които да подарят на нуждаещите се ученици от село Христо Даново. Лично директорът на ОУ „Генерал Карцов“ -  Красимира Димитрова, прие даренията и искрено благодари на всички, взели отношение към благотворителната кампания. Директорите и на трите карловски училища получиха благодарствени адреси от името на г-жа Димитрова, децата и учениците от ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново.

Организатори и участници в кампанията са община Карлово и училищата СУ „Васил Левски“, СУ „Христо Проданов“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Карлово, ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново. Целта на благотворителна инициатива е не само да се помогне на нуждаещите се ученици, но и да бъдат изградени трайни основи в съзнанието на всички деца, да се научат да даряват и да свикнат с доброволчеството като философия и начин на мислене.


Последно променена в Събота, 30 Декември 2017 15:53

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019