17Септември2019

Водач с менте пропуск за паркинг от прокуратурата

Четвъртък, 11 Януари 2018 16:19 | | Печат | Е-мейл | 0

Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Милен С., на 26 г., за това, че се ползвал от неистински официален документ, като от него за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност   – престъпление  по чл. 316 вр. чл. 308, ал. 1 от Наказателния кодекс  и за това,  че държал  наркотични вещества без надлежно разрешително – престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че обвиняемият Милен С. използвал неистински документ  - Удостоверение за паркиране, на което бил придаден вид, че е издадено от Окръжна прокуратура-Пловдив.  Обвиняемият го държал на видно място на предното стъкло на управлявания от него лек автомобил, марка „Мерцедес“.  Уточняваме, че Окръжна прокуратура-Пловдив няма правомощия да издава служебен пропуск за паркиране, като посочения по-горе документ е изцяло неистински.  

На 8 януари 2018  г., в гр. Карлово, при извършено претърсване в лекия автомобил, марка „Мерцедес“,  е било открито и иззето високорисково наркотично вещество – кокаин.  На същата дата е бил открит и иззет посочения по-горе неистински документ.   

Обвиняемият Милен С. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Карлово. Разследването по случая продължава.

 

Последно променена в Вторник, 23 Януари 2018 12:01

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019