09Декември2019

Възходът на мобилните апликации за залози и игри

Четвъртък, 14 Ноември 2019 13:41 | | Печат | Е-мейл | 0

Мобилните приложения стават все по-голям фактор в живота на средностатистическия човек. Фактът, че официално можем да пренесем една нова система в мобилния си телефон и постоянно да бъдем във връзка с всички събития е впечатляваща. Никой не е подозирал до какви мащаби може да се развият мобилните технологии през последните години, но ако трябва да бъдем честни, ренесансът на мобилните приложение може да се забележи изцяло в букмейкърските среди.

Все повече потребители осъзнават как могат да се освободят от оковите на декстопа и го правят с помощта на умните телефони и по-важното, разработката на някои от най-популярните букмейкъри. Например трябва да знаем, че мобилните приложения се правят само след  лицензиране на букмейкъра. Едва след като се покрият някои изисквания, мобилното приложение може да се озове в маркета на двете операционни системи: Android и iOS.

Дори и там има изисквания за покриване, особено след като политиката на Apple и Google се промени драстично след скандалите с изтичането на лични данни. Ако видите мобилно приложение на букмейкър, което официално присъства в маркета, то най-вероятно е минало през всички видове проверки, за да бъде достъпно и да предлага необходимите услуги.

Следователно трябва да знаете, че мобилното приложение е само още една гаранция, че букмейкърът има много сериозни намерения на пазара. Ако трябва да бъдем откровени, мобилното приложение промени изцяло света на онлайн залозите. Миналата година става ясно, че букмейкърите са регистрирали печалби  от над 4 милиарда евро, а някои от най-големите залози са били спечелени именно от мобилно приложение. Благодарение сайта Бетенеми може да разберете кои букмейкъри предлагат мобилно приложение и как се сваля или инсталира.

Един щастлив английски фен успял да се сдобие с над 700 000 евро, докато гледал мача в пъб. Впрочем, наложило му се да свали приложението именно там и да направи залог, след като до онзи момент още не му се налагало да използва телефона си като портал към света на спорта и залозите.

Някои от най-големите букмейкъри в страната като Ефбет, Уинбет, Палмсбет, Бет365 и Bwin могат да се похвалят с мобилни приложения. Освен това представят абсолютно същия набор от услуги на клиентите си. Някои вече работят по осигуряването на онлайн стрийм на спортните дербита по цял свят.

За съжаление рядко получаваме информация за толкова невероятни печалби, но съобщаването на такива победители обикновено нарушава някои етични кодекси и по тази причина рядко може да чуете за определени победи. От друга страна трябва да обърнем внимание и на една друга тенденция – все повече направени залози от мобилно приложение. Някои букмейкъри започнаха да наблюдават 3 пъти по-висока активност от играчите, използващи мобилни приложения. Тенденцията започва много сериозно още през 2014-2015 година, когато редица букмейкъри официално забелязаха сериозния интерес към излизането извън дебрите на компютрите.

Апогеят на мобилните приложение се наблюдава по време на големите финали, когато футболните фенове виждат сериозния превес и нямат нищо против да спечелят малко повече от добри емоции в следващите 90 минути. Именно тогава става привличането на нови клиенти. Благодарение на адекватните и бързи нови процедури, средностатистическият играч вече може да навлезе в сферата на залаганията за няколко минути.

Статистиката показва, че друго изкушение могат да бъдат световните първенства по футбол. Последните случаи показват, че около 32%-50% от направените залози в последните по-мащабни турнири са се случили именно през телефона. От една страна можем да кажем, че в следващите години можем да видим сериозен двубой в онлайн каналите за залози, но след като този вид забавление започна да променя тенденцията в мобилния пазар, започваме да се чудим какво наистина следва в бъдеще?

Последно променена в Четвъртък, 14 Ноември 2019 13:47
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019