Печат на тази страница

Децата от ДГ “Първи юни” със спектакъл за Левски

Петък, 17 Февруари 2017 13:29 | | | Галерия със снимки | 0

Музикално-театрален спектакъл “Легенди за Левски”, посветен на 144 години от гибелта на Васил Левски, представиха възпитаниците на Подготвителна група  ІVа  “Пчелица” на Детска градина  “Първи юни” Карлово.

            В препълнената зала “Васил Караиванов” децата с голямо вдъхновение и гордост представиха сцени от живота на Апостола, пяха песни и рецитираха стихове. Директорът на ДГ “Първи юни” Ваня Христова и Петя Найденова директор на дирекция “Хуманитарна дейност” поздравиха децата и техните учители за чудесното представяне. Директорката на ДГ “Първи юни” подари на децата от група “Пчелица” портрета на Васил Левски и книжки.

“Докато ви има Вас, докато разказвате тези приказки и стихчета за Апостола на българската свобода, той ще бъде жив в душите и сърцат ви”, каза Мирослав Колев, директор на Общинска библиотека Карлово. Той подари на децата книжката  “Разкажи ми за Левски” и карта на България с историческите забележителности.

 

            Събитието уважиха Стойо Карагенски зам.-кмет на община Карлово, Теодор Шойлеков председател на Общински съвет, общински съветници, Стефан Караиванов родственик на Васил Левски, граждани. Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови