vbaeva-2

14 кандидатки за Царица на розата 2017

Вторник, 11 Април 2017 13:06 | | Печат | Е-мейл | 0

Конкурсът-спектакъл Царица на розата – Карлово 2017 г. ще се проведе на 10-ти май от 19:00 часа в зрителната зала на НЧ “Васил Левски – 1861 г.”. Тази година 14  девойки ще вземат участие в него и ще се борят за титлата Царица на розата 2017 г.

Повечето от момичетата са от община Карлово, а две от тях са представителки на град Сопот и град Стара Загора. По пътя към титлата кандидатките ще бъдат ангажирани с посещението на различни културни и забавни мероприятия. Програмата на младите момичета започва с професионално фото и видео заснемане. След това ще последват посещения на Туристически комплекс “Старинно Карлово”, най-престижното предприятие, произвеждащо парфюмерия и козметика “Българска роза” АД, ресторант “Едно време”, Шато КОПСА и OPIUMdaybar.

Участничките в конкурса ще придобият опит и знания, свързани с българските традиции и обичаи, съхранението и приложението на ароматната роза, както и за стила и поведението на официално събитие, нужен на всяка млада дама. Всички мероприятията, в които кандидатките участват, ще бъдат професионално заснемани от фотограф, оператор и телевизионен екип.

Целта на тези предварително организирани срещи е момичетата да се опознаят, да придобият самоувереност и опит, да прекарат заедно много незабравими мигове, да се забавляват, за да бъдат подготвени напълно за предстоящия конкурс. 

Последно променена в Вторник, 18 Април 2017 12:56
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017