Шефът на ОбС Карлово на Дни на Конин в Полша

В периода 16-18 юни 2017 председателят на Общински съвет Карлово Теодор Шойлеков и ръководителят на Младежкия информационен център - Карлово Цветина Захарлиева посетиха побратимения на Карлово град Конин в Полша.

Визитата е по линия на побратимяването между двата града по покана на полските партньори за Дните на Конин 2017.

На събитието присъстваха делегации от всички побратимени градове на Конин – Акмене (Литва), Брянск (Русия) - с който Карлово също е побратимен, Херн (Германия), Добеле (Латвия), Йонишкис (Литва), Санта Сузцана (Испания), Дзянг (Китай) и Унген (Молдова).

Специално внимание бе отделено на град Карлово по повод 20 годишнината от побратимяването на Карлово и Конин (1997-2017) с разменяне на специални статуетки между кмета на град Конин и председателя на Общински съвет Карлово.

Делегациите от побратимените градове участваха в приятелски боулинг турнир и наблюдаваха традиционните за Конин конни състезания.

Договорени бяха обменни визити в младежкия лагер в гр. Конин за младежи от Община Карлово и участието на деца и младежи от нашата община в международния фестивал на детското и младежко песенно и танцово изкуство в гр. Конин през м. май 2018г.


Последно променена в Четвъртък, 29 Юни 2017 11:48
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019