11Декември2018

vbaeva-2

Тарашат домове за незаконни цигари

Петък, 06 Октомври 2017 12:45 | | Печат | Е-мейл | 0

Специализирана полицейска операция срещу контрабандата на акцизни стоки бе проведена вчера от служители на ОДМВР – Пловдив.

Общо са иззети над 7500 къса цигари, близо 33 килограма насипен тютюн, 200 килограма начупена листна маса и 10 литра алкохол, всички без български бандерол.

В областния град са били проверени два магазина на ул. “Струма” и на бул. “Никола Вапцаров” и две къщи в квартал “Столипиново”.

Инспекции са извършени също в кафене в Куклен, частни адреси в Асеновград, Хисаря и селата Христо Даново и Калековец, а в село Ягодово била засечена улична търговка на нелегални папироси.

По-голямата част от безакцизния тютюн – 13 килограма в насипно състояние и 200 килограма начупени листа, била открита в дома на 41-годишен пловдивчанин на ул. “Грамос”, а в жилището на негова 57-годишна съседка на ул. “Бъндерица” са намерени близо 800 къса саморъчно свити цигари и 6 машинки за пълнене на заготовки. От цигарите значително количество -  2500, били конфискувани от търговски обект на бул. “Никола Вапцаров” в Пловдив.

Да предлага за продажба 1420 папироса пък в Ягодово била заловена 61-годишна жителка на областния град. По случаите са започнати две бързи и досъдебно производство и 7 предварителни проверки. 

 

Последно променена в Понеделник, 23 Октомври 2017 13:00
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017