17Декември2018

vbaeva-2

ЖГЕРБ - Пловдив област проведе отчетно събрание

Над 70 дами от областната организация на ГЕРБ се включиха в събранието. Сред гостите бe народният представител от ГЕРБ – Пловдив област ген. Константин Попов, както и областният координатор Розалин Петков.

Събранието уважиха още ръководителите и на ГЕРБ Предприемачи - Никола Христозов и на МГЕРБ – Владимир Пильов. Присъстващите бяха приветствани от областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, която благодари на дамите за активната работа, за целенасочената социална дейност, за сърдечните и добронамерени срещи и с млади, и с възрастни хора. След това тя направи отчет за дейността на женската организация.

„Благодаря Ви за всички инициативи, в които се включихте активно и по които сме работили заедно в годините, както и за огромната подкрепа и работата по време на предизборните кампании. С чисто женската си интуиция и сила вие движите тази организация напред. Благодаря, че ми вярвате и че ме следвате в усилията ни да направим общините в област Пловдив по-добри места за живеене. И не сме сами в тази си дейност. С подкрепата на правителството на Бойко Борисов промените в България се случват, въпреки купищата лъжи, с които ни засипват от БСП. Промените в държавата са видими, за това Ви моля да не се подддавате на манипулации. Ако ние жените от ГЕРБ успеем да обединим ентусиазма, идеализма и енергията на младежите с опита мъдростта и визионерството на предприемачите и деликатността, вроденото чувство за съхранение на рода на жените, и ако всичко това го превърнем в положителна енергия, насочена към хората, то тогава ще станем заедно непреодолима сила, завърши Апостолова.

В края на събранието бяха избрани и двама нови членове на областното ръководство, поради оттегляне на Милена Калинова и Теодора Иванова.


Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 12:29
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017