23Октомври2018

vbaeva-2

Номинираха Мариана Дафова за шеф на ЖГЕРБ Карлово

В присъствието на областния ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова дамите от структурата на ГЕРБ в Карлово проведоха събрание.

На него присъства и общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово - Данка Зидарова- Люртова. Събранието започна с отчет за изминалия период до 01.01.2018г., направен от досегашния общински клубен ръководител Мариана Тодорова.  След нейното оттегляне се наложи избор на  ново общинско ръководство.

„ ЖГЕРБ-Карлово е една от най-добре работещите  женски структури в област Пловдив, заяви областния ръководител Евелина Апостолова. Тук винаги дамите са работили с хъс и желание, запазили възрожденския дух на своите деди. Вярвам, че и с избора на новото ръководство сруктурата ще продължи да се утвърждава и да привлича нови членове“, каза още Апостолова. 

След провеждане на процедурата на избор и гласуване за общински клубен ръководител на ЖГЕРБ - Карлово бе номинирана Мариана Дафова, общински клубен организационен секретар на ЖГЕРБ – Карлово стана Нина Джутева, а Таня Николова Георгиева, Райна Христова Минчева и Маргарита Георгиева Рогачева, бяха номинирани за членове  на общинското ръководство на дамската структура.

„Вярваме,че жените са двигател за развитието на партията, ще продължим да работим за утвърждаване на идеите на политическа партия ГЕРБ, както и за това заедно да направим общините по - добро място за живеене“ , заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово Данка Зидарова - Люртова.

 


Последно променена в Четвъртък, 08 Февруари 2018 08:56
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017