Печат на тази страница

Отчетно-изборно събрание на ГЕРБ Карлово

Вторник, 24 Април 2018 10:48 | | | Галерия със снимки | 1

Над 90 члена на партийната организация се събраха, за да отчетат дейността на структурата в Карлово и селата от общината. На събранието присъстваха и народният представител ген. Константин Попов и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков.

Пред пълната зала отчет за свършеното през периода от 2015 до сега направи общинският ръководител Данка Зидарова-Люртова.

Тя благодари за добрата, активна и неуморна работа на членовете на ГЕРБ - Карлово и подчерта, че всички съсловни структури работят съвместно и непрекъснато обменят опит по между си. Тя допълни, че резултатите от последните избори и увеличаването на членовете могат да бъдат добър знак за бъдещето на ГЕРБ-Карлово.

В края на изказването си Данка Люртова благодари на народния представител ген. Попов за ангажираността и съдействието по поставени от организацията проблеми. След протоколната част бяха направени номинации за ново общинско ръководство – общински ръководител, организационен секретар и членове. Окончателният му състав ще бъде одобрен от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.


Последно променена в Неделя, 29 Април 2018 15:14
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Гербераст
0 #1 Гербераст 30-04-2018 12:45
Отчетно-изборно събрание на ГЕРБ Карлово се проведе пред пълната зала чак и препълнена - даже и правостоящи е имало.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.