12Декември2019

Георги Мараджиев начело на ГЕРБ Пловдив Област

Понеделник, 17 Септември 2018 08:41 | | Печат | Е-мейл | 1

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е новият областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област, оповести на срещу с актива на най-голямата партия у нас Цветан Цветанов, председател на парламентарната група и зам.-шеф на ГЕРБ.

Мараджиев сменя на длъжността Розалин Петков, който от своя страна е отказал поради многото си ангажименти като зам.-кмет по икономика, финанси и здравеопазване на община Пловдив.

Розалин смята, че е доста натоварен и иска да се справи с управлението на друг човек, който има необходимата енергия, обясни Цветанов. Георги Мараджиев има добра оценка от обществото за малкото време, в което е кмет на Стамболийски.

Преди да стане кмет на Стамболийски, подкрепен от ГЕРБ, Мараджиев е в частния бизнес. Номинацията му е дошла от повечето от проведените общински събрания на ГЕРБ, след като Петков заяви желанието си да се откаже от партийното пост в полза на професионалната си кариера.

Новият организационен секретар на ГЕРБ, Пловдив, е кметът на община Раковски Павел Гуджеров, каза още Цветан Цветанов. Той има опит и като депутат, и като бивш зам.-министър, посочи Цветанов.

Ще бъдат оповестени и новите общински областни ръководители в областта и града.

Преди срещата, която е в гранд-хотел Пловдив, той бе посрещнат от кмета на Пловдив и председател на ГЕРБ в града инж. Иван Тотев и самия Розалин Петков, с когото се прегърнаха. Сред посрещачите бе и председателят на бюджетната парламентарна комисия Менда Стоянова.

Новото ръководство се обявява днес на среща с актива на ГЕРБ в Пловдив и областта, на която присъстват депутатите от Пловдив-град и Пловдив-област, кметовете на партията, общинските съветници.

„Ако ГЕРБ ми даде лост и опорна точка, ще обърна Пловдив област“, заяви от своя страна новият ръководител на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев и благодари за гласуваното доверие.

"Структурите на Пловдив-град и Пловдив-област ще продължат да работят в синхрон за развитието на нашите населени места и за постигането на още по-добри резултати", категоричен бе кметът на Пловдив и областният координатор на партията в града Иван Тотев.

Последно променена в Събота, 29 Септември 2018 11:33
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Баш Майсторът
0 #1 Баш Майсторът 19-09-2018 08:29
„Ако ГЕРБ ми даде лост и опорна точка, ще обърна Пловдив област“, заяви от своя страна новият ръководител на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев и благодари за гласуваното доверие.
Вижте община Стамболийски и да не го коментираме този Пръдлю Посерков
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019