13Декември2019

Мараджиев в Хисаря: Ще подкрепим всяка добра идея!

Четвъртък, 25 Октомври 2018 11:45 | | Печат | Е-мейл | 4

Областният координатор Георги Мараджиев и административния секретар Павел Гуджеров, както и областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов се срещнаха с общинското ръководство и кметове на ГЕРБ в Хисаря. Общинският ръководител Бойко Гавраилов запозна новото областно ръководство с политическата ситуация в общината и с работата на структурата по селата. Той увери, че във всяко населено място ГЕРБ-Хисаря има активни и подготвени хора, които с отдаденост работят за каузата ГЕРБ. Членовете на партийната структура подпомагат в ежедневната им дейност по-възрастните хора, осигуряват им лекарства и продукти от първа необходимост. Бойко Гавраилов увери, че представителите на общинската организация на ГЕРБ-Хисаря говорят с хората очи в очи, чуват нуждите им и винаги се опитват да намерят решение.

„Вярвам, че тук имаме шанс отново да управлява ГЕРБ. Имате опита, натрупан през годините, виждам, че сте си взели и поука от загубата“, каза областният координатор Георги Мараджиев. По думите му „с тази добре организирана и сплотена структура избори могат да се печелят от първи тур“. Той похвали работата на членовете на организацията по селата и заяви, че колкото е по-близка срещата с хората и колкото по-бързо се върши работата, толкова по-добри ще са резултатите на предстоящите избори.

„Вие имате дух и сте една добре работеща структура, сигурен съм, че на следващите местни избори ГЕРБ ще бъде на мястото, на което трябва, а именно кметското, бе категоричен и Павел Гуджеров. Той допълни, че преди това трябва да бъдат спечелени изборите за Европейски парламент. Според Гуджеров те ще бъдат трамплина за едни успешни местни избори.

„Дайте шанс на младите хора, отворете структурата за свежи попълнения, призова областният координатор на МГЕРБ Владимир Пильов. С опита на по-възрастните и с ентусиазма и новаторството на младежите ще успеем на следващите избори, каза още той.

В заключение областният координатор Георги Мараджиев увери присъстващите, че могат напълно да разчитат на подкрепата на областното ръководство, което „ще застане зад всяка една добра идея и ще помогне при разрешаването на всеки един проблем“.

Последно променена в Четвъртък, 15 Ноември 2018 11:17
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Оня с коня
0 #1 Оня с коня 30-10-2018 07:45
Ще подкрепим всяка добра идея - Авее, ей другарЕ от ГЕПИ България Карлово, верно ли искате Д.Д. да е вашият кандидат за кмет на Сопот
Quote
profile5661
-1 #2 profile5661 01-11-2018 12:34
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://sunrisemedicalgrouppc.com/images/photos/623/13/7bc033fcede36dc9e42c3d34.jpg
Quote
ГЕРБ
0 #3 ГЕРБ 30-12-2018 16:31
Ще подкрепим всяка добра идея - Авее, ей другарЕ от ГЕПИ България Карлово, верно ли искате Д.Д. да е вашият кандидат за кмет на Сопот
Quote
ГЕРБ
-1 #4 ГЕРБ 06-01-2019 13:05
А лицето Емил Кабаиванов добра идея ли е
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019