15Декември2019

Младежи от МГЕРБ-Пловдив област в парламента

Младежи от МГЕРБ – Пловдив област, водени от областния ръководител Владимир Пильов, посетиха Народното събрание по покана на народния представител Запрян Янков.

В Парламента младежите имаха възможност да научат накратко за най-важните исторически факти за Народното събрание, както и да се запознаят с работата на депутатите. Те присъстваха и на част от дебатите в залата. Младежите имаха шанса да се срещнат и да поговорят и с председателя на Парламента Цвета Караянчева, както и с другите народни представители от Пловдив област ген. Константин Попов, д-р Христо Грудев, Младен Шишков.

Сред обсъжданите теми бяха фалшивите новини, актуалната политическа обстановка в страната, изборите за кандидати за Европейския парламент, местните избори. Цвета Караянчева и народните представители разясниха пред младите хора защо трябва да се противопоставят активно на фалшивите новини, както важността на изборите и необходимостта от убедителна победа на ГЕРБ.


Последно променена в Понеделник, 11 Февруари 2019 15:31

Comments  

Адиос мучачос
+1 #1 Адиос мучачос 27-04-2019 08:25
Младежи от МГЕРБ-Пловдив област в парламента. Сред обсъжданите теми бяха фалшивите новини, актуалната политическа обстановка в страната, изборите за кандидати за Европейския парламент, местните избори. Цвета Караянчева и народните представители разясниха пред младите хора защо трябва да се противопоставят активно на фалшивите новини, както важността на изборите и необходимостта от убедителна победа на ГЕРБ и им бше прожектиран филма АДИОС МУЧАЧОС.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019