14Декември2019

ГЕРБ-Карлово подари на Клисура информационна табела

Информационна табела с културно-историческите забележителности на Клисура подариха на населеното място представители на общинската организация на ГЕРБ-Карлово. Тя е изработена по идея на общинския ръководител Данка Зидарова-Люртова и общинските съветници от ГЕРБ. Подаръкът е по повод 143-тата годишнина от избухването на Априлското въстание и вече е поставена от съветниците на входа на града. Идеята е с нейна помощ гостите на Клисура по-лесно да се ориентират къде точно се намират културно -историческите забележителности и с удоволствие да ги посетят.

„Клисура е едно от исторически най-значимите места в България. Свързват го преди всичко с Априлското въстание от 1876 година, където изиграва водеща роля. Затова винаги трябва да помним великата ни история ида почитаме паметта на загиналите за Отечеството герои. Трябва да помним победите и никога да не забравяме загубите, защото чрез примера на дедите ни сме се съхранили като нация през вековете“, коментираха представителите на ГЕРБ.


Последно променена в Сряда, 22 Май 2019 11:37

Comments  

Гербераст
+3 #1 Гербераст 25-04-2019 19:17
Боже, боже направо да се разплачеш ! Такива хубави хора, с такива идеи. Ако не беше партия ГЕРБ ние нямаше и въздух да дишаме ! Отива си и тая партия, както си отиде и НДВС - партията на менте царя, ПРОБЛЕМЪТ Е КОЙ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ! За да живеят добре гражданите на Република България!
Quote
избирател
+1 #2 избирател 28-04-2019 19:33
А в Калофер кога ще сложите такава табела?
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019