vbaeva-2

Баба точи ток в Хисаря

Петък, 04 Август 2017 17:02 | | Печат | Е-мейл | 10

Неправомерно включване към електропреносната мрежа било установено вчера на частен адрес в Хисаря.

По случая е започнато бързо производство срещу 64-годишна жена от града.

Последно променена в Сряда, 16 Август 2017 12:00
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Карловец
0 #1 Карловец 05-08-2017 14:41
Баба точи ток в Хисаря - чудо големо Тия от третия етаж в Кабаконак източиха общинската каса , че и бая вересии и навъртяха.
Quote
информиран
0 #2 информиран 06-08-2017 22:35
Баба точи ток в Хисаря - чудо големо Тия от третия етаж в Кабаконак източиха общинската каса , че и бая вересии и навъртяха. Сотирка Веселушкова - На Малкия Пръдлю Стефанаки фаворитката продава мобилни телефончета и айфончета, уж за нуждите на хора от общинската администрация, а тези телефони са наши хора, но обаче те си ги плащат на нашата Веселка, а тя сиромашкото чедо си ги бута - парите де - у джоба си.
Quote
Перхи-трол
-2 #3 Перхи-трол 07-08-2017 17:05
А дедо ти що прави ?!

Баба точи ток в Хисаря - чудо големо Тия от третия етаж в Кабаконак източиха общинската каса , че и бая вересии и навъртяха. Сотирка Веселушкова - На Малкия Стефанаки фаворитката продава мобилни телефончета и айфончета, уж за нуждите на хора от общинската администрация, а тези телефони са за наши хора, но обаче те си ги плащат- на нашта Веселка, а тя сиромашкото чедо си ги бута - парите де - у джоба си.
Quote
Перхи-трол
0 #4 Перхи-трол 09-08-2017 20:43
А дедо ти що прави ?! Май дедо си бара калъфа на дедовия, а Баба точи ток в Хисаря - чудо големо Тия от третия етаж в Кабаконак източиха общинската каса , че и бая вересии и навъртяха. Сотирка Веселушкова - На Малкия Мук Стефанаки фаворитката продава мобилни телефончета и айфончета, уж за нуждите на хора от общинската администрация, а тези телефони са за наши хора, но обаче те си ги плащат- на нашта Веселка, а тя сиромашкото чедо си ги бута - парите де - у джоба си.
Quote
Перхи-трол
0 #5 Перхи-трол 11-08-2017 20:57
Тия от третия етаж в Кабаконак източиха общинската каса , че и бая вересии и навъртяха. Сотирка Веселушкова - На Малкия Стефанаки фаворитката продава мобилни телефончета и айфончета, уж за нуждите на хора от общинската администрация, а тези телефони са за наши хора, но обаче те си ги плащат- на нашта Веселка, а тя сиромашкото чедо си ги бута - парите де - у джоба си.
Quote
Карловец
+2 #6 Карловец 13-08-2017 20:29
Станко, рано или късно има възмездие, за съжаление се връща не на този който го заслужава. Жив и здрав бъди и ти и цялото ти семейство.
Quote
Перхи-трол
-1 #7 Перхи-трол 13-08-2017 21:52
Много лично и философско бре, да му се не види, но на кого и за какво иде реч. Тия марди или на гузна съвест ги избива или се опитват да морализаторства т...я да си ядат ушите

Станко, рано или късно има възмездие, за съжаление се връща не на този който го заслужава. Жив и здрав бъди и ти и цялото ти семейство.
Quote
!!!
0 #8 !!! 13-08-2017 22:05
Дано се сети тиквуника пиянска Станко за думите на Карловеца.,Има ,който гледа и вижда всичко.Човек не знае,кога ще го хване възмездието за гушата,защото връщане след това няма!Наистина Станко М.прекали!В предните ти коментари те провокирах,за.д а се убедя ,че си ти,защото не повярвах,че си способен.на такова.нещо,но ти го доказа,че хората не лъжат за теб.Жалък и страхлив излезе.Ппродълж авай така щом ти харесва а аз.вече разбрах що за.стока си-онази,на която местото и е в контейнера.
Quote
Перхи-трол
0 #9 Перхи-трол 14-08-2017 08:18
Веселке,
Стига си оправяла другите, ами виж промоциите на телефоните и айфоните и си гледай далаверата.
И не се прави на много набожна, това че си увесила кръст на врата не те прави вярваща, ами приличаш на вселенска попадия, само килограмите ти липсват, но за нищо никога не е късно, особено ако си решила да ставаш за резил.
Quote
общинар
0 #10 общинар 17-08-2017 08:40
И тук някои хора се уредиха я с айфонче или смартфонче, може и с друга благинка и вече май не пишат кофти работи за този или онзи - примери много и се сещаме за общинската съветничка от управляващата коалиция Бонбонка Карчева. Та и тя горката писа до арменския поп за детските градини и изведнъж хоп - мълчание. А както знаем - мълчанието е злато.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017