13Декември2019

Кметът на Хисаря Пенка Ганева откри кампания за нов мандат

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания в квартал “Веригово“ и представи хората, с които ще се бори за доверието на жителите на община на 27-ми октомври. Като човек с управленски опит и бивш кмет на Хисаря, който добре познава проблемите на общината, Пенка Ганева даде висока заявка за победа. Пред събралото се множество тя представи приоритетите си за управление и подчерта, че има идеи и решения за превръщането на града и селата в по-добро място за живот и туризъм. Ганева припомни, че в първия си мандат като кмет е поела ангажименти и е изпълнила множество ключови проекти за общината. Те от своя страна са създали предпоставка за качествена промяна на бизнеса, туризма, образованието, културния живот и бита в Хисаря и общината.
„Реших да се кандидатирам отново за кмет на община Хисаря, защото искам да продължа започнатото. Защото съм убедена, че общинската администрация може да работи така, че моите съграждани, бизнеса и всички хора, които милеят за общината, да се чувстват чути, разбрани и доволни от това, което получават от избраниците на града“ коментира още Ганева. Тя допълни, че познава отлично ежедневната работа, предизвикателствата и възможностите в дейността на общинското управление. И затова винаги е полагала особено старание да е близо до хората и да чува техните нужди. Кандидатът за кмет на Хисаря припомни, че е родена в с.Паничери, но от близо 40 години живее в Хисаря. „Тук е моят дом, домът на дъщерите ми и този на внучките ми. Затова благоденствието на общината е моя кауза“, каза още Ганева. Тя не пропусна да очертае и приоритетите си в програмата за управление през следващите четири години, като акцентира върху грижата за младежта и спорта, социална политика и изграждането на пенсионерски клубове във всяко село, работа по проекти на Европейския съюз, както и довършване на започнатото през първия й мандат.

 


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

хисар
+2 #1 хисар 31-10-2019 21:24
Решено ли е вече, че тя е кмета, защото заглавието май го казва?
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019