16Октомври2019

ГЕРБ Пловдив област се събра на Паниците

За поредна година над 350 члена на ГЕРБ-Пловдив област се събраха в местността „Паниците“ край Калофер. На срещата присъстваха и народните представители ген.Константин Попов, д-р Христо Грудев, Младен Шишков и Запрян Янков, областният координатор Розалин Петков, областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

Символични домакини на събитието бяха областният ръководител на ГЕРБ Предприемачи Никола Христозов и административният секретар Никола Бекиров, които с помощта на ГЕРБ-Карлово в лицето на общинския ръководител Данка Зидарова-Люртова, членовете на общинското ръководство и общинските съветници, както и техническия сътрудник Христина Петкова, поеха цялата организация на събирането.

В началото на срещата бяха обсъдени проблемите и трудностите, които стоят пред общинските структури, както и различни предложения за по - добрата работа.

Сред темите бе актуалната политическа обстановка и в страната, и в чужбина, както и изтичащото вече българско Eвропредседателство. Бяха обсъдени и предстоящите избори за Европейски парламент, както за местните избори. В края на вечерта всички заедно се повеселиха.


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Герб
-1 #1 Герб 24-06-2018 06:50
ГЕРБ Пловдив област се събра на Паниците и в края на вечерта всички заедно се повеселиха. В ролята на обслужващ персонал бил Кабаиванов пременен с бяла манта като сервитьор и готвач.
Те това е новина и кърти мивки и помивки.
Quote
Гроб
+3 #2 Гроб 24-06-2018 22:52
Курви и пидираси!
Quote
Герб
+1 #3 Герб 25-06-2018 12:21
Курви и пидираси! Не така бре чоджум - дип харни са си хората
Кво толкоз - яли, пили и се веселили и всичко това за сметка на оперативна програма Цап Сарап
Quote
Герб
0 #4 Герб 28-06-2018 19:54
Освен с бяла манта лицето Кабаиванов бил и с наколенки и дълги бели гащи тип наполеонки окигурени от Нетовия и духал на всички поред
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019