16Октомври2019

Младен Шишков: Да изберем правилните хора, за да продължим започнатото!

„Предстоят ни избори, резултатите от които ще покажат в каква посока ще се развива ЕС. Повечето от нас  тук са родени преди  ЕС  и за нас той не е даденост или нещо, което е наготово.  В Европа  имаше войни, Берлинска стена и „Желязната завеса“, а  в България Виденова зима, опашки за храна и други стоки и ниски доходи. Но появата на този съюз направи Европа по единна и обединена и само като член на Съюза България  може да постигне определени цели – просперитет, стабилност, сигурност, свобода и демокрация. Затова  с избора си на 26 май е важно какво бъдеще  ще осигурим на децата си и бъдещите поколения“. С тези думи се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в село Житница,община Калояново, областният координатор Георги Мараджиев. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, общинският ръководител Йонко Вангов, както и общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

„Да изберем правилните хора , тези, които знаят как от листата на ГЕРБ и СДС и да продължим започнатото от нашите евродепутати, защото те постигнаха много през изминалия мандат“, призова и Младен Шишков.

Той коментира, че по думите на папа Франциск  не трябва да даваме оценки на хората, както и да се подвеждаме по фалшиви новини, а трябва да  бъдем позитивни и да водим кампания, която показва направеното – улици, санирани блокове, детски площадки и спортни зали. „Защото за всички нас от ГЕРБ основната  битка е да повишим стандарта на живот – по-високи доходи, по-високи пенсии, по-добра среда на живот. Това ще стане само, ако успеем да тези избори, защото само с помощта на ЕС можем да имаме работеща икономика и развиващи се общини. „Европа ни чува, но трябва д извикаме силно“, каза Шишков и даде за пример капиталовите програми на  малките общини, които с 200 - 300 -500 хиляди лева  и без подкрепата на европейските програми няма да успеят да асфалтират и една улица. „Факт е, че  с парите от Европа  български общини се променят видимо, защото всеки кмет максимално се възползва от европейските средства, допълни думите му Георги Мараджиев. „За следващият програмен период България ще разполага с много добър бюджет от около 18 млрд. лв. за периода 2021-2027г., благодарение на усилията на най-младия евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, коментира Младен Шишков. Това ще са конкретни инвестиции в регионите, градовете и селата ни, които ще надграждат постигнатото с европейски средства до 2020 г, бе категоричен Шишков. По думите чу какъвто и избор да направим на 26 май, не  бива да забравяме, че освен българи сме и европейци и като такива, имаме възможността да повлияем поне малко за създаването на общото ни европейско бъдеще.Comments  

Бай Хой
-4 #1 Бай Хой 11-05-2019 08:25
„Да изберем правилните хора , тези, които знаят как от листата на ГЕРБ и СДС и да продължим започнатото от нашите евродепутати, защото те постигнаха много през изминалия мандат“
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019