15Декември2019

Движение БГ: Можем да носим отговорност

Ние от Движение България на гражданите заявяваме, че можем да носим отговорност.

Това бе мотото на поредица от предизборни срещи в населени места от Пловдивска област на кандидат-депутатите от 17 МИР – Пловдив-област на Движение България на гражданите.

Във всеки един общински център на 17-те пловдивски общини, във всяко едно населено място те бяха представяне от председателят на предизборния щаб Дияна Тапалилова.

В село Труд, община Марица, кандидатът за народен представител Елена Хаджийска подчерта, че имат ясна позиция за това, какво могат и как да променят за един по-добър живот на българските граждани.

Нашата цел с професионализма си да удовлетворим вашето основно искане – да имаме добре организирана и отговорна към гражданите държава, каза още Хаджийска.

Всички заедно, ако ни подкрепите с №33 в интегралната бюлетина, можем да направим така, че да се превърнем в просперираща нация, икономически задоволена, увеличаваща се, със здрави граждани, образовани и нещо, което забравихме през последните години - да бъдем щастливи, обеща пред близки и приятели в Труд Елена Хаджийска.

Ние заставаме с лицата си, с авторитета си пред вас и категорично заявяваме, че можем да носим отговорност за всяка своя дума, за всяко свое обещание, каза на срещата в село Маноле Димитър Танев.

Трудно ми е да говоря пред корените си, пред близките си, но това е част от политиката на Движение България на гражданите – да казваме какво мислим, какво ще направим без значение къде се намираме, допълни Танев.

Датата 12 май е от национално значение и нека всеки упражни своя глас и нека това бъде №33 в интегралната бюлетина, допълни Димитър Танев.

Срещите навсякъде завършваха с много въпроси от страна хората, които искаха да знаят как бъдещите депутати от Движение България на гражданите ще работят за тяхното добруване.

Всеки искаше да види канидадат-депутатите от листата, а това са Веска Дункова от Асеновград - юрист, бивш председател на Районен съд – Асеновград; Павел Гимишев – община Родопи магистър по финансов мениджмънт, обищнски съветник; Анастас Димитров – настоящ кмет на с. Войводиново; Димитър Андонов от Стамболийски; Петранка Арабаджийска - Саид от с. Калояново, икономист - счетоводител, с опит в местното самоуправление; Таня Вълчанова представител на община Кричим, бакалавър по финанси; Нено Виришапков – също икономист, директор на банков офис в Карлово; Савина Дамова – юрист, от Перущица и Атанас Тонков от село Цалапица.


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

бреййййййййййй
0 #1 бреййййййййййй 03-05-2013 13:09
Може да ми носите хуя и да го ползвате за камшик.
Quote
Дани к.. Ги носи
+3 #2 Дани к.. Ги носи 03-05-2013 14:55
Можеше да ти го носи веселата Здравка, ама я изгониха най-напред от Герб, после я изгониха и от Дбг,
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019