13Декември2019

Кунева: Гласовете за нас ще са 100% истина

Знам, че гласовете за „Движение България на гражданите" няма да бъдат манипулирани, няма да бъдат купувани, хората няма да бъдат плашени и всичко ще е 100% истина.

Това каза в Пловдив при закриване на предизборната кампания за страната лидерът на партията Меглена Кунева.

На кандидате за народни представители, членове и симпатизанти на „Движение България на гражданите" каза, че няма да им пожелава кураж, защото те го имат, а на 12 май трябва да го извадят на повърхността и никога да не го оставят да потъне.

Никой няма да ни свърши работа вместо нас и когато разберем това и спрем да си пожелаваме просто успех и ако искаме да си направим заедно този успех, тогава „България на гражданите" ще е победила, каза още Кунева.

От зала „Съединение" на Регионалния исторически музей в Пловдив Меглена Кунева на няколко пъти благодари на екипите от цялата страна за безупречната работа през последния месец.

„Изключително съм щастлива, че в тази зала виждам като съмишленици и хора, които са безспорни лидери в професиите, като проф. Минеков и адвокат Михаил Екимджиев, допълни тя.

По думите й важното, че в партията има хора от различни поколения, с различен опит в политиката, с различна чувствителност.

Защото, според нея „България на гражданите" е гражданска платформа и на нея може да стъпи всеки, който вярва в тези ценности, които ни събират".

Ние нямаме носталгия към миналото, но имаме големи мечти за човека, за индивидуалността, за правата на всеки един от нас, каза още Кунева.

Тя подчерта, че от всички над 200 кандидати за народни представители в страната само четирима /със самата нея/, някога са били в парламента.

Меглена Кунева призова привържениците да не спират да опитват докато стане, защото по думите й „сме живи, защото ни е грижа – грижа ни е за децата, грижа ни е за родителите ни, грижа ни е за нашия град и нашата улица, за това какво става в България".

Затова никакво отказване, докато нещата не се случат, а ще се случат, когато спечелим доверие, твърди Кунева.

Много ви вярвам, много хора ни пожелават успех и бих искала да им кажа, че без тях нищо не може да стане, каза тя и призова за правилния избор - №33 в интегралната бюлетина.

„Много пъти на различни места в България с историческа стойност като тази зала съм чувала тази дума – идва 12-ят час - събуди се. Все трябва нещо да ни събужда, да ни припомня, да ни разтърсва, че почвам да си мисля, ако веднъж сме имали такъв епос като „Стани, стани, юнак балкански от сън дълбок се събуди" маже би имаме склонност от време на време да заспиваме отново", коментира Меглена Кунава.

Водачът на листата за 17 МИР Димитър Танев каза, че в останалите часова до 12 май всички да продължат да работят, тъй като, според него все още нищо не е свършено.

До тогава, ако всеки един от нас се обади на 33-ма поне и им каже, че има нужда от тях в този момент – ще свършим много повече, подчерта той.

„Това, което не те убива те прави по-жив" - с тази поговорка започна изказването водачът на листата за 16 МИР Калин Томов и допълни, че преживяното от тях през последните месеци е показало, че са жизнеспособни, че имат волята и силата да борят за нормалното.

От нас зависи дали ще успеем да превърнем България в нормална държава, подчерта Томов и допълни, че това може да се случи, ако „впрегнем усилия и на 12 май всеки от нас да изкара поне по 33-ма да гласува за „Движение България на гражданите".


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

czxczz
-1 #1 czxczz 11-05-2013 12:19
Една от малкото партии, които няма да купуват гласове!!!
Quote
БСП тигар
-1 #2 БСП тигар 12-05-2013 01:13
така е , те само ще ги осребряват ако са достатъчно
знаем пръмовица пада си по това
Quote
спазил добрия тон
0 #3 спазил добрия тон 12-05-2013 14:30
"БСП тигар"]така е , те само ще ги осребряват ако са достатъчно
знаем пръмовица пада си по това

Не така с рогите и тя е същата марда като вас.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019