vbaeva-2

ЖГЕРБ - Карлово с беседа за хомеопатията

Хомеопатията - дали днес е мода или наистина дава реални възможности  за лечение - това беше темата на здравната беседа, организирана от ЖГЕРБ - Карлово за жителите на Общината. 

На беседата присъстваха областният координатор на ЖГЕРБ Пловдив област и зам.-областен управител  Евелина Апостолова, общински съветници  и членове на ГЕРБ-Карлово, представители на ГЕРБ от Сопот и Куклен.

Лектор на беседата беше д-р Весела Балтова, дипломиран лекар-хомеопат в Център за холистично здраве „ХОМЕОАРТ”.

С интерактивната си презентация д-р Балтова представи развитието на хомеопатията от възникването й до днес, в света и в България; приложенията на хомеопатията и защо е актуална днес. Обясни какво представляват хомеопатичните лекарства, как се приготвят и как действат.

Даде практически съвети кои хомеопатични лекарства могат да се ползват при спешни състояния и най-важното - как днес, чрез баланс на тялото, духа и душата да бъдем здрави.

По време на срещата се казаха истини, разсеяха се заблуди и всеки въпрос намери своя отговор.

За всички присъстващи беседата на тема „Хомеопатията-мода или реални възможности за лечение” беше полезна, интересна и актуална. И всеки един от дошлите научи нещо ново за „нежната медицина”- хомеопатия.


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017