23Октомври2018

vbaeva-2

Структурата на ЖГЕРБ Пловдив област проведе общо събрание

Областният ръководител Евелина Апостолова се срещна с общинските клубни ръководители на ЖГЕРБ-Пловдив област. На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков. Той поздрави дамите и им благодари за активността и добрата работа през изминалата година. „Предстои ни още много работа, трябва ни мобилизация и много хъс, който знам, че притежавате. Разчитам на Вас да запалите хората в общините и да ги накарате да ни повярват и да ни последват, каза Петков. Правителството на ГЕРБ направи много и промяната е видна в общините, макар и трудно понякога населените места се променят към по-добро и хората виждат това, добави още той.

„Вие самите променяте общините към добро, с вашата работа, с решенията и срещите, които провеждате, с акциите и благотворителните дейности Вие карате хората да Ви вярват. Вие всички участвате в обществено-политическия живот на общините, сред вас има общински съветници, председатели на общински съвети и с вашия ентусиазъм и общественозначими каузи населените места се развиват, а така също и привличате нови съмишленици, за което Ви благодаря, каза областният ръководител Евелина Апостолова. „Надявам се да имаме още много добри инициативи и те да са по – полезни за хората, завърши Апостолова.

По време на срещата беше обсъдено свършеното от общинските ръководители и партийни организации по места, проблемите и спънките. Бяха набелязани предстоящи дейности и срещи. От своя страна дамите заявиха своята решителност и готовност да продължат да работят за по-доброто бъдеще на общините.


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017