17Януари2019

vbaeva-2

170 фиданки за годишнината от рождението на Ботев

Община Карлово осигури 170 дръвчета /явор и чинар/, които бяха засадени на различни места в града и населените места от общината. Инициативата е по повод обявяването на настоящата година за Година на Ботев. В акцията се включиха лекари и специалисти от „Медицински център 1“, Общинска библиотека „д-р Иван Богоров“ и граждани изявили желание. Служителите от общинска администрация засадиха дръвчета на следните обекти: Детската площадка в квартал „Бангладеш“, ул. „Водопад“ 12, градинката пред Данъчна служба, парк  - северно от пазара до светофара, градинката около параклис „Св. Марина“, парка на ул. “Опълченска“, ул. „Иван Вазов“ – запад, ул. „Република“, градинката пред Община Карлово.

 

Благодарим на специалистите от „Медицински център 1“, служителите от библиотеката и инициативните граждани, които участваха в акцията по залесяване и отдадоха своята признателност към великия Ботев.

Отправяме апел към всички да опазват засадените фиданки и да  полагат грижи за тях.


Последно променена в Вторник, 17 Април 2018 12:14

Comments  

Нечо
-2 #1 Нечо 08-04-2018 08:06
Браво на кмета ! Похвална инициатива, а къде го оня Румен Стоянов и той да се включи, а не да ходи по кабеларките и да говори врели - некипели по адрес на д-р Кабаиванов!
Quote
Калоферец
+1 #2 Калоферец 11-04-2018 14:54
Румен Стоянов е пич на място и обичан от всички калоферци кмет, а онзи брадатия козел дето го пишат, че е кмет на Карлово да си взема дърмите и откъде е дошъл.
Елате и вижте мемориала на Ботев, усвоиха парите и в края на краищата нищо не сториха.
Ще засажда фиданки в някое друго учреждение. Очакваме с нетърпение решението на Пловдивския наказателен съд по неговите дела.
Амин
Quote
Еколог
+1 #3 Еколог 17-04-2018 17:10
Ще засажда фиданки в някое друго учреждение. Очакваме с нетърпение решението на Пловдивския наказателен съд по неговите дела, не Амин, ами АМАН от онзи брадатия козел дето го пишат, че е кмет на Карлово да си взема дърмите и откъде е дошъл.
Quote
Кадията
+1 #4 Кадията 24-04-2018 10:07
Пловдивският Районен съд ще заседава днес по делото срещу кмета на Община Карлово Емил Кабаиванов.

Той е обвинен, че в периода 24 април 2013 г. - април 2014 г., умишлено не е положил достатъчно грижи по силата на договор между МОСВ и общината за доизграждане и модернизация на канализационна мрежа в града.

В качеството си на кмет на Карлово Кабаиванов е присвоил близо 27 000 лева. Парите са получени по сключен между МОСВ и Община Карлово договор за безвъзмездна финансова помощ, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на ЕО.

Те са били връчени на кмета и поверени да ги пази и управлява.

Припомням, че след като съдиите в Карлово си дадоха отвод по делото, то беше прехвърлено в Пловдив. В града под тепетата делото стартира през есента на миналата година, а магистратите то засекретиха.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017