vbaeva-2

Връчват наградата на Карлово на 17/07

Понеделник, 14 Май 2018 10:30 | | Печат | Е-мейл | 2

Във връзка с честването на 181 години от рождението на Васил Левски и празника на града, 17 юли, се връчва традиционната награда на град Карлово. 

Община Карлово очаква мотивирани предложения до 15 юни 2018 г. на адрес: гр. Карлово, ул. “Петко Събев“ №1, Информационен център, гише 1, тел. 0335/54520

Аргументираните предложения трябва да бъдат запечатани в плик с надпис “Предложение за наградата на Карлово“, адресирани до Кмета на Община Карлово и заведени в деловодството на Общината по реда на пристигане.

Наградата на Карлово се присъжда на дейци от община Карлово, страната и чужбина, свързали творчеството и дейността си с града, създали високо художествени литературни произведения, творби на изобразителното изкуство, участвали в национални и международни конкурси, форуми, спортни състезания, осъществили значими проекти, реализирали концерти и постановки на високо ниво, постигнали журналистическо майсторство, значими научни изследвания, внедрени в практиката.

Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града, на основание на експертно решение на комисия, назначена със заповед на Кмета на Община Карлово.

Наградата е малка пластика, изработена по специален проект, тематично свързан с Карлово и е придружена с парични средства. Връчва се от кмета на Общината по утвърден церемониал.

Последно променена в Петък, 18 Май 2018 16:54

Comments  

Карловец
+1 #1 Карловец 18-05-2018 07:39
Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града и е редно тази година да бъде връчена на д-р Лиляна Мартинова за изключителния и принос да направи от старозагорско дърво цигулка Страдивариус - модел Цап сарап
Quote
4300
0 #2 4300 18-05-2018 15:37
Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града и е редно тази година да бъде връчена на д-р Лиляна Мартинова за изключителния и принос да направи от старозагорско дърво цигулка Страдивариус - модел Цап сарап

Може да я връчат на Чудото Нетовия или на Васа Кукуто
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019