Кметът д-р Кабаиванов връчи грамота на огнеборците

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Карлово, за да изрази своята лична благодарност и тази на гражданите на цялата община към огнеборците за успешната работа при овладяване и потушаване на възникналите пожари.

Старши инспектор Никола Серкьов запозна кмета с личния състав, техниката и сградата на Районната служба и благодари на кмета за оказаното внимание и изразеното признание за тяхната работа, както и на всички служби, доброволци и граждани помагали при справяне с опасните ситуации.

В техническо отношение пожарната в Карлово е една от най-добре оборудваните в страната, със съвременна и надеждна техника, казаха пред кмета служителите. Кметът от своя страна ги информира, че общината ще разработи проект, с който да кандидатства за финансиране от европейски програми за реконструкция и ремонт на сградата и прилежащия терен на пожарната.

В разговор по телефона с главен комисар Николай Николов – директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, той изрази своята благодарност към служителите от РС „ПБЗН“ Карлово за отличната работа в противодействие на пожарите. В знак на признателност д-р Кабаиванов връчи на ст. инспектор Серкьов почетна грамота.


Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

бай Хой
-1 #1 бай Хой 07-09-2018 13:23
Кметът Кабаиванов връчи грамота на огнеборците - направо да се разплачеш от умиление.
Чиста проба евтин пиар или направо си е почнал старите предизборни тарикатлъци. Тук грамота, там ундурма и даже някъде може да играе и пара.
Quote
Кадията
0 #2 Кадията 19-09-2018 08:35
Все още Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов посети онзи ден залите на районен съд Пловдив за да получи и той грамота, ама нещо го отложиха за после. Съдебната мелница мели бавно ама сигурно.
Quote
Общински трол
0 #3 Общински трол 21-09-2018 07:38
Все още Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов посети онзи ден залите на районен съд Пловдив за да получи и той грамота, ама нещо го отложиха за после. Съдебната мелница мели бавно ама сигурно. И това ще стане
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019