05Декември2019

Карловец рита полицай, нощува в ареста

Понеделник, 25 Март 2019 14:00 | | Печат | Е-мейл | 4

Млад карловец е привлечен като обвиняем за оказана съпротива и причинена лека телесна повреда на полицейски служител. В хода на специализирана операция за противодействие на престъпността, около 20.30 часа в петък криминалисти от районното управление в Карлово предприели проверка на момче, засечено на ул. „Ген. Карцов“. Легитимирайки се със служебна карта, единият от цивилните полицаи поискал документите му за самоличност, но в този момент младежът внезапно побягнал.  След кратко преследване беглецът бил настигнат в близък парк  и при опит да му бъдат поставени белезници влязъл в схватка с единия от служителите, наранявайки го леко по крака. Извършителят – 19-годишен жител на града, е отведен в районното управление. С постановление на  Районна прокуратура – Карлово му е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 270, ал.1 и чл. 131, ал.1 от НК. Образувано е бързо производство.

Последно променена в Четвъртък, 04 Април 2019 21:02

Comments  

Станко Маринов
+2 #1 Станко Маринов 25-03-2019 18:23
Става въпрос за синът ми Петър Станков Маринов и написаното не отговаря на истината, но толкова по тази тема. Приканвам всички, които се интересуват от този материал да гледат утре в сутрешния блок на Нова телевизия от 7.15 часа, предаване на живо от мястото на събитието.
Quote
Карловец
+2 #2 Карловец 25-03-2019 19:36
Хвала на прокуратурата, която не спи и посред нощ скача да образува бързо производство. Щях да и имам доверие, ако и по други случи така бързо реагира.
Quote
Запознат
0 #3 Запознат 25-03-2019 23:02
Станко, най- вероятно си прав че написаното не отговаря на истината, но виждаш ли как боли когато се пишат глупости. Вече съм сигурен- господ забавя, но не забравя. Повече от година не си спрял да хулиш и обиждаш, да ругаеш и клеветиш, да унижаваш и иронизираш. Спри се, ако не заради себе си, то направи го за семейството си. Защити детето си и бъдете живи и здрави цялото семейство.
Quote
Станко Маринов
0 #4 Станко Маринов 26-03-2019 06:26
Веселке, поне си напиши заглавието.Не знам за какви хули говориш и явно всичко е плод на твоята фантазия. Единственото, което ме интересува в момента е здравето на сина ми.
Не приемам твоите пожелания за семейството ми, а какво аз ще направя е друга тема.
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019