14Ноември2019

Кабаиванов: Такава мощна победа на десницата не е имало от 1991 г.

Вторник, 05 Ноември 2019 15:56 | | Печат | Е-мейл | 2

Нормално е ГЕРБ като най-голяма дясна партия в България да обединява десницата около себе си. Това каза на пресконференция на ГЕРБ Пловдив област новоизбраният кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов.

В Карлово постигнахме една историческа победа на обединената десница, още на първия тур, без преувеличения, каза Кабаиванов. Спроед него това не е случвало от 1991 година.

Победата е не само в избора за кмет на община, но и в постигнато мнозинство в Общинския съвет, на който в петък ще бъде избран председател. Около това мнозинство ще привлечем още една, или две групи потенциални партньори, за да имаме стабилност, допълни Кабаиванов.

Голямо предизвикателство пред нас е това, че в предишното управление направихме немалко, та сега ще трябва да надскочим тази летва, за което ще се постараем, каза още кметът на Карлово.

Очакваме помощ от правителството, защото без нея ще ни е трудно, каза още Кабаиванов. По думите му в карловските села също имат превес в процентно съотношение с основните опоненти.

От местните кметове имаме 90% кметове на коалицията, така че изглежда сме управлявали добре, резултатите го показват, но това не ни замайва, а отговорността ни става още по-голяма и затова ще се постараем да работим още по-успешно, отсече д-р Емил Кабаиванов.


Comments  

Hristo
-1 #1 Hristo 08-11-2019 20:28
The best lyer ever. Useless.
Quote
Hristo
-1 #2 Hristo 08-11-2019 20:29
The best lyer of all the times in history. Useless
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019