16Декември2019

Депутатът Данка Люртова проведе приемен ден в Карлово

Понеделник, 02 Декември 2019 15:52 | | Печат | Е-мейл | Галерия със снимки | 0

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Данка Люртова проведе първия си приемен ден, след назначаването си за депутат. Тя се срещна с жители на общината, с които обсъди проблеми и въпроси в сградата на общинската администрация.

Срещата премина при голям интерес, тъй като Люртова бе зам.- кмет на община Карлово в предишния мандат и отблизо е запозната с много от поставените казуси. Жител на Карлово потърси съдействие за разрешаване на дългогодишен проблем, свързан с електроразпределителното дружество. Става въпрос за изместване на ел. трасе в частен имот.

Люртова обеща да направи среща с представители на ЕВН, на която да се потърси вариант за разрешаване на казуса. Жители на село Кърнаре помолиха народния представител да им помогне за осигуряването на 500 метра водопроводна тръба, с която да бъде довършено водохващането в селото. Човек от село Дъбене пък поиска да бъде поставена отводнителна решетка на канал на главния път в селото.

И по двата въпроса Данка Люртова обеща да разговаря със съответния зам.- кмет на община Карлово и заедно да намерят начин да да разрешат проблемите. „Много от поставените проблеми на приемната са ми познати, знам за повечето нужди и тревоги на хората по селата, тъй като бях заместник-кмет по общинска собственост и строителството и затова ще се опитам да бъда максимално полезна за разрешаването им“, коментира след приемната Люртова.


Последно променена в Събота, 14 Декември 2019 11:14
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019