vbaeva-2

Претендентки за Царица на розата в Старинно Карлово

Претендентките за Царица на Розата-Карлово 2017 посетиха Туристически комплекс “Старинно Карлово” и най-престижното предприятие, произвеждащо парфюмерия и козметика „Българска Роза“ АД . Денят на момичетата започна с вълнуваща и професионална фотосесия както и видеозаснемане.

Девойките посетиха първо една о    т емблематичните възрожденски къщи в красивия комплекс “Старинно Карлово” – „Бухаловия хан“. Момичетата, придружавани от аниматори, направиха културно-туристическа  обиколка, която включваше къщите „Райно Попович“, „Белият двор“ и “Патевата къща” - в която господарката е карловската маслодайна Роза.

 

След тази обиколка се отправиха към „Българска роза“ АД, където продължиха да изучават културата и предназначенията на българската маслодайна Роза. Те бяха посрещнати изключително гостоприемно от търговския директор на предприятието Борислав Чернаев и неговия екип, които чрез изнесена беседа, обогатиха знанията на момичетата за „Царицата на цветята - Розата“. Широкото й предназначение и разпространение в козметичната, хранително-вкусовата и парфюмерийната промишленост удивиха момичетата. Те имаха възможността да се доближат и да дегустират много от козметичните продукти на „Българска Роза“АД и да се докоснат до същината на обработване на Розата.


Последно променена в Вторник, 18 Април 2017 12:55
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
Защитен код Обнови

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2017