09Декември2019

Ковачки: Безработицата не е от вчера

Събота, 27 Април 2013 15:42 | | Печат | Е-мейл | 4

Изобщо не ме интересува дали съм подслушван, това каза бизнесменът Христо Ковачки на въпрос на Karlovo-online как ще коментира новите бръмбари, плъзнали из нета.

Безработицата се увеличава, икономиката е зле, но това са грешки от последните 23 години, а не от вчера, допълни бизнесменът, който пристигна в Пловдив за промоция на току-що излязлата си книга Вселенски ред. Теория на познанието.

Премиерата в Балабановата къща събра водачите на ПП ЛИДЕР и НИЕ, десетки почитатели.

Не съм политолог и не мога да правя прогноза за изборите, но благодаря на хората, които се занимават с политика, че уважиха поканата ми за тази книга, която се опитва да обясни еволюцията на земята с информационно-енергийния подход, каза още Христо Ковачки.

ЛИДЕР-НИЕ ми харесва като модел, но вие по-добре от мен знаете какво ще се случи в града, заключи отговорите по политически въпроси Христо Ковачки.

Вселенски ред. Теория на познанието предлага концепция за нов поглед върху нещата в обществото, книгата е физико-философска, с много малко политика, каза авторът й.

Той подчерта, че трудът е създаден от колектив, като по доказателствената част от научния материал са работили петима млади учени.

Има ли Вселенски разум и ако има - той ли създава всичко? Това е фундаменталният въпрос в книгата - каза пък издателят Иван Гранитски. - Или материята се самоорганизира сама?

Тази книга ни кара да размишляваме, а това е, което и Христос казва на учениците си: Бъдете будни, продължи Гранитски.

Десислава Прилепова от авторския колектив на книгата обяви раждането на замисъла й.

От 10 години работя с Христо Ковачки и всеки ден е една чудесна изненада.

Но голямата изненада дойде в един ден, в който той представи пред нас теорията на познанието в 7 принципа.

Те залегнаха в книгата, която е един пример за лично самоусъвършенстване.

Написахме я като физически модел на идеалния свят, каза Десислава.

Според колектива на Вселенски разум хаос и ред вървят ръка за ръка, няма само хаос или само ред.

Богословската част на труда стъпва изцяло върху Библията.

Смисълът на човешкия живот е да се занимаваме с философия, опират се на Платон хората на Христо Ковачки.

Връщането към Бога става чрез познанието, пише във Вселенски ред.

Един от първите екземпляри на книгата Христо Ковачки подари на Karlovo-online.

Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

спазил добрия тон 1
+2 #1 спазил добрия тон 1 27-04-2013 16:49
Баси, тоя още ли не са го окошарили - хи хи хи:-)
"Христо Ковачки е един от тримата "енергийни мафиоти" посочени в грамата на Алекс Караянис за мръсната енергия. Анализът на американците е по-различен от този на родните контраразузнава чи и свързва Ковачки с контрабандиста Константин Димитров - Самоковеца и руската организирана престъпност:"Пр оизходът на Ковачки е по-скоро от организираната престъпност. Той е бил близък партньор на Константин Димитров (наричан още „Самоковеца“), който, преди да бъде убит в Амстердам през 2003г., беше един от най-големите български контрабандисти. Някои като Дюлгеров, вярват, че незаконните дейности на Димитров са в основата на началния капитал на Христо Ковачки, които той е използвал, за да изкупува енергийния сектор. Други, които са по-запознати с Димитров и българските контрабандни канали, виждат Русия и руската организирана престъпност зад богатството на Ковачки."
https://bivol.bg/mrusna-energia-gamizov.html
Quote
спазил добрия тон 2
+1 #2 спазил добрия тон 2 27-04-2013 21:15
"Трябва да започнем да произвеждаме. Държавата ни е вече Капалъ чарши, само търгуваме. Ние сме и уникални разрушители. Защо разрушихме за 23 години всички наши предприятия? Материални активи за милиарди. Целта е да ни превърнат в консуматори. И политиците, и мафиотите и чуждите вериги. " - казва Гриша Канчев, за това говорим, но кой да ни чуе - хи хи хи:-)
Quote
светльо
+1 #3 светльо 30-04-2013 14:39
Лидер а!!!Тц тц тц
Quote
спазил добрия тон
0 #4 спазил добрия тон 30-04-2013 22:17
Изобщо не ме интересува дали съм подслушван, това каза бизнесменът Христо Ковачки на въпрос на Karlovo-online как ще коментира новите бръмбари, плъзнали из нета.

То амнезия трябва да има човек за да не помни дружеството с Карловска община с ясно изразената идея да си купят ВМЗ за да оправят региона, но нъц нещо не-стана, банковата гаранция ли не стигна документите ли за търга не бяха одурдисани..... .не ми се помни нечии имперски амбиции, щото от към сръбско ревът едни заводи, оскубани от пишман бизнесмени, които няма смисъл да бъдат подслушвани, щото си го казват открито - нямаме пари - хи хи хи :-) ви покриваме борчовете от преди Христа и след това, та чак до днес! "Мнооо сте" рече Тиквонии и отсече с меча половинта персонал ......
после каза - грешка! Ноооо, каквото повикало, това се и обадило....Оооо о неразумнии Тиквониии и твоите пажове, ще пожалеят за това безумие, та ако ще си не свалят слушалките от главите.....Изб орите идват!
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019