22Ноември2019

ГЕРБ-Карлово с концерт "Всички срещу наркотиците"

Над 70 души се събраха в  Камерната зала на НЧ“Васил Левски – 1861“ – Карлово, за да подкрепят събитието организирано от ГЕРБ-Карлово. Специален лектор на концерта бе журналиста Весела Тотева. „Поканиха ме от Карлово преди два месеца да дойда тук и аз дойдох. Оказа се, че след като написах книгата „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“, мисията ми е да обикалям България и да разказвам за моя опит с наркотиците“- сподели пред публиката Тотева. По думите й тя е била 8 години хероиново зависима. От разказа на журналиста стана ясно, че споделя своята история, за да помогне на младежите и децата, както и на родителите да имат повече информация за наркотиците и опасността, която крият.

„Трябва да сме будни като възрастни хора и като родители и да наблюдаваме децата си, защото наркотиците са дух, който те обсебва и те заробва и ти не си свободен вече, и всичките ти чувства, емоции, желания и страсти се притъпяват до такава степен, че наистина нищо друго не те интересува освен това да си вземеш дозата и се превръщаш не в този човек, който си, какъвто си роден, а в едно друго същество“.

С това събитие организаторите от ГЕРБ-Карлово поискаха да напомнят, че  в търсене на щастието човек се сблъсква с различни избори. Изборът да вземеш наркотик те променя до толкова, че решенията които взимаш не са твои, но последствията ги носиш ти. Дрогата е химеричният лек за болна душа и ненужно тяло, магьосницата, която унищожава човешкото в човека. Има стара мъдрост, която гласи: "Малкото камъче преобръща каруцата". „Нека се обединим и бъдем това малко камъче!“, призоваха в края на концерта от ГЕРБ-Карлово.


Последно променена в Понеделник, 07 Май 2018 17:12
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Comments  

Гербераст
+1 #1 Гербераст 30-04-2018 06:57
ГЕРБ-Карлово с концерт "Всички срещу наркотиците"
Голема работа сме ние - ГЕРБ-Карлово с концерт "Всички срещу наркотиците"
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019