Печат на тази страница

ВК Левски спечели волейболния турнир

Понеделник, 14 Май 2018 11:36 | | | Галерия със снимки | 0

На 12 май 2018 г. в спортната зала на ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви” – гр. Карлово се проведе турнир по волейбол  за момчета до 15 годинипод надслов  „ Да на спорта – не на агресията”.

Турнирът бе организиран от  МКБППМН гр. Карлово и със съдействието на МКБППМН гр. Сопот и уважен от МКБППМН гр. Панагюрище.

Участваха отборите на: ВК „Левски” Карлово; ВК „Металик” Сопот и ВК ” Пан волей” Панагюрище.

Г-н Антон Минев – Зам. – кмет на Община Карлово и Председател на МКБППМН откри турнира и пожела на младите спортисти успех. Секретаря на МКБППМН – Панагюрище – г- жа Мария Калпакова и на МКБППМН – Сопот – г-н Йордан Кънчев бяха гости на турнира, за да подкрепят своите отбори.

След  много оспорвани и емоционални срещи в крайното класиране първо място зае отборът на ВК „Левски” Карлово, следван от отборите на ВК „Металик” Сопот и ВК „Пан волей” Панагюрище.

Г- жа Нели Минчева – Секретар на МКБППМН – Карлово връчи  купи на участващите отбори и индивидуални награди за най-изявилите се състезатели от всеки тим.

Всеки участник  получи подарък от МКБППМН (тениски и рекламни материали).

МКБППМН – Карлово благодари на г-н Йордан Димов – общ. възпитател към комисията за съдействието и организирането на турнира.

 


Последно променена в Сряда, 16 Май 2018 10:56
Веселина Бонева

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.