16Декември2019

Nostrabet.com: Докъде се простират амбициите на Левски Карлово в Югоизточната Трета лига

Вторник, 12 Ноември 2019 12:59 | | Печат | Е-мейл | 0

Футболната ситуация в югоизточната трета група е интригуваща. Макар и повечето отбори да не са обвързани с платежоспособни спонсори, играчите дават максимума. В резултат на това е много възможно да видим, че именно в тези групи падат повече голове, отколкото в престижната първа професионална лига. Не трябва да игнорираме и нещо друго, футболистите в тези локални първенства знаят, че това е пътят за израстване и преследване на професионалната кариера. И дори мотивацията да не е растеж в кариерата, повечето играчи не са привлечени от крупните печалби и играят за удоволствие. Ето защо може да откриете сериозна публика, която предпочита да гледа срещите на отбори, които не са мотивирани от заплати, а от играта и феновете си.

Ако попитате истинските футболни запалянковци и обърнете внимание на годините, в които са създадени отборите, оставате с впечатлението, че истинските и най-стари футболни отбори играят именно там. Един такъв отбор е и Левски Карлово. Основан през 1923 година, този отбор има интригуваща история и официално може да се смята като сериозен препъникамък във въпросната група.

Имайки предвид разнообразното представяне на карловските играчи е възможно да станем свидетели на положителна промяна през следващите месеци. Макар и в момента отборът да показва резултати, подсказващи за наближаваща криза, битката продължава да се води за всяка точка и обрати не липсват. А и нека не забравяме, че именно от този отбор тръгва добре познатия на всички Петър Александров. Следователно не можем да отречем, че в тази школа се работи правилно. Онлайн букмейкърите отдавна са забелязали, че тези футболни групи генерират сериозен интерес. Това се отнася и за букмейкърите онлайн, както писана от Nostrabet, които от своя страна се занимават с оценки, ревюта и анализ на бонус офертите.

В момента Левски Карлово не се намира в най-доброто си положение и определено може да се подобрява по най-различни футболни линии. Макар и да не сме в чак толкова напреднала фаза, позицията на отбора не изглежда особено обещаваща и ако трябва да бъдем оптимисти, отборът на Карлово има шансове да влезе в горната десетка. Имайки предвид точковия актив на останалите отбори в тази позиция, разместванията и пренарежданията на отборите висят само на косъм.

Един кратък поглед показва, че играчите на Левски Карлово имат нужда от няколко добри мача  и се завръщат обратно на по-добрата и полагаща им се позиция. Както вече отбелязахме, това е отбор, който има известна дарба да обърква сметките на всички в това първенство. В един момент може да е отбор, който не притеснява фаворитите, а в следващия си тръгва с победа.

Футболът винаги е бил пълен с изненади. Макар и статистиката да показва колебливи резултати, Левски Карлово има все още време да промени позицията си в групата и също така да покаже, че не е просто още една подробност по пътя за „Б“ Група. Говорейки за тази футболна група, трябва да напомним, че карловци са присъствали доста дълго време във „Б“ Група и макар този сезон да не гарантира завръщане, можем да очакваме положителното футболно израстване.

Всяко футболно първенство има своите изненади и когато футболните страсти започнат да се месят с пари, феновете винаги насочват погледа си към родните не толкова професионални отбори. И по тази причина продължаваме да следим развитието на Левски Карлово.

 

Последно променена в Вторник, 12 Ноември 2019 13:38
Карлово онлайн

Cвободният електронен всекидневник за Карлово и региона.

Уеб сайт: karlovo-online.com

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019