17Септември2019

Водеща без гащи интервюира премиер /видео/

Петък, 01 Февруари 2013 11:19 | | Печат | Е-мейл | Видео | 1

Премиерът на Сърбия Ивица Дачич стана жертва в предаването Мисията невъзможна, след като водещата използва трика от филма Първичен инстинк да разтвори краката си, предварително свалила бикините.

Дачич посреща гледката с усмивка, но след това запазва самообладание. 

Водещата, която се оказа гол модел на Плейбой, пита Дачич, след като един от новите министри, освен че е оженен, си има и приятелка, как би реагирал той, ако някоя от жените министри, която е омъжена, си има любовник.

Никой от нас не е само обикновен човек, никой от нас не говори само от свое име, а чрез нас се гледа и цялото правителство. Затова всеки би трябвало да има отговорно отношение. Доколко ме слушат, това е друг въпрос, казва Дачич.
Когато Бранка Кнежевич разтваря краката си пред погледа му, в първия момент той се ухилва, след това обаче запазва самообладание и със спокоен тон пита дали има други въпроси.

След предаването се показал ларж, казал, че не се сърди и дори се снима прегърнат с водещата, дори се целуват.

В интервю за бТВ днес сутринта пък Бранка Кнежевич разкри, че на няколко пъти показвала вулвата си на премиера, докато му задавала 9-те предварително написани въпроси.

Клипът стана най-гледания в ютуб за броени часове.

Видео


Comments  

Vivian
0 #1 Vivian 24-08-2017 02:06
Мими искам а пак твоята на прости ми че вече гащи любими за мислиш кура ми
педерасти дена и в живота педофила към на по улица проститутка само жена да харесват палави вече не прави свирки мими..... 18€ 18+ ужас
Quote

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019