06Декември2019

Движение БГ зарадва хора с увреждания

Четвъртък, 02 Май 2013 17:32 | | Печат | Е-мейл | 0

Обитателите на Дома за възрастни хора с увреждания в Асеновград на Велик четвъртък посрещнаха гости с добри намерения.

Всеки един от 43-мата настанени в институцията, освен добрата дума, получиха и по козунак, великденски пъстри яйца и великденски курабии.

Вкусното дарение бе осигурено от членове и симпатизанти на асеновградската организация на ПП Движение България на гражданите и дарени от целия опорен екип на партията и кандидат-депутати от 17 МИР.

Повечето от хората в дома нямат близки и на празниците остават сами, което е тъжно, каза втората в листата за Пловдив-област Веска Дункова.

С нея бяха и председателят на предизборния щаб за областта Дияна Тапалилова, Апостол Тименов, Йордан Диков и Атанас Чокоев.

Грижите, които полагат за тези хора тук са добри, но всяка среща с хората отвън им носи допълнителна радост, защото освен храна, топлина, лекарства и грижи както за всички останали, така и тези хора имат нужда от внимание и разговори, подчерта Дункова.

Всички помолиха да не ги забравят и след празниците, за което Дункова и Тапалилова се ангажираха периодически да се срещат с тези хора, да разговарят с тях и да им помагат с каквото могат.

Не трябва да късаме духовната връзка с хора, които по някаква независима от тях причина са възпрепятствани сами да инициират контакти с обществото, допълни Дияна Тапалилова.

По повод най-светлия християнски празник Великден екипът на Областната структура на Движение България на гражданите, в това число и останалите кандидат-дупутатите от листата за 17 МИР – Димитър Танев, Павел Гемишев, Анастас Димитров, Димитър Андонов, Петранка Арабаджийска - Саид, Нено Виришапков, Савина Дамова, Елена Хаджийска и Атанас Тонков пожелават на жителите на всички общини от Пловдивска област весели празници, много настроение, здраве и късмет.

Последно променена в Петък, 03 Май 2013 18:54

Добавете коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Издания на ЦУМ - Център за универсални медии: Пловдив-онлайн | Асеновград-онлайн | Карлово-онлайн |

Карлово Онлайн e част от групата на ЦУМ  – Център за универсални медии, заедно с plovdiv-online.com и asenovgrad-online.com.
Copyright (c) ЦУМ - Център за универсални медии 2009 - 2019